Bamboe ondergoed dames, zacht, fris en maximaal draagcomfort

Je ziet het niet maar je voelt het wel : je ondergoed. Daarom wil je dat het comfortabel draagt en aanvoelt als een tweede huid. Bamboe ondergoed maakt deze beloftes waar. Bamboestof voelt zacht aan, alsof er een zijden laagje over heen zit. Bamboe ondergoed schuurt niet, kriebelt niet en voel je nauwelijks op je huid. Groot voordeel is dat de bamboe vezel holler is dan die van katoen. Daardoor wordt het vocht in het bamboe ondergoed veel beter opgenomen en blijf je letterlijk langer fris. Fijn is ook dat nare geuren minder worden opgenomen en het ondergoed dus ook langer fris ruikt. Het gaat zeker niet zweten zoals bij polyester en nylon.  

BAMBOE DAMES ONDERGOED WORDT POPULAIR

Vanwege deze eigenschappen is bamboe ondergoed bezig aan een opmars. De reclames op TV liegen er inmiddels niet om. Bamboe ondergoed wordt door een steeds grotere groep klanten gewaardeerd. Bij Cayboo zijn we gespecialiseerd in duurzame stoffen en daar hoort bamboe zeker bij (zie ook onze special over duurzame kleding). Bij Cayboo vind je een uitgebreide collectie van het merk Bamboo Basics. Daarnaast verkopen we producten van het Austalische merk Boody .                         

Bij Cayboo kun je bamboe ondergoed voor dames kopen in de maten S-M-L-XL. Vaak betreft het een samenstelling van 70% bamboe en 25% katoen. Vanwege de pasvorm wordt meestal zo’n 5% elasthan toegevoegd om voldoende rek te garanderen. In sommige producten die meer rek behoeven, zoals de leggings, zit wat meer elasthan.

BAMBOE SLIPS EN HIPSTERS ZONDER NADEN

De bamboe slips zijn er in hipster en bikini model en vormen een mooie basiscollectie. Deze collectie wordt gaandeweg uitgebreid met nieuwe modellen. Inmiddels zijn er steeds meer slips in een 'seamless' versie, geen naadjes dus die kunnen irriteren of jeuken. De bamboe tops en hemdjes kennen een goede en comfortabele pasvorm en sluiten goed aan op je lijf. Ze zijn ook zeer geschikt om te sporten. Ook zijn er bamboe BH's. Deze zijn naadloos en voel je dus niet onder je kleren. Ook om te sporten zijn ze heel erg fijn.

Heb je in de zomer vaker last van schurende benen onder je jurk of rok, dan is er speciaal hiervoor een bamboe broekje met half lange pijpen. We noemen het niet voor niets een anti-schuurbroekje. Ideaal ! 
Omdat bamboe ondergoed niet irriteert op de huid, hebben vrouwen met huidproblemen en allergieën doorgaans baat bij bamboe stof.

Als je bamboe ondergoed nog nooit gedragen hebt is dit misschien het moment om het een keer uit te proberen. Grote kans dat je je aansluit bij de groeiende groep mannen en vrouwen die zeggen 'een keer bamboe en je wilt niet meer anders'. Laat je ons je ervaringen weten?

De voordelen van bamboe nog eens op een rijtje

Bamboe kleding: Zijde zacht en fris Zijdezacht
De stof valt soepel en voelt zijdezacht aan. Zelfs na meerdere wasbeurten!
Bamboe kleding: Zijde zacht en fris Thermo comfort
Bamboetextiel zit warm, maar is daarnaast ook ademend.
Bamboe kleding: Zijde zacht en fris Fris
De bamboevezels zorgen ervoor dat vocht sneller absorbeert en verdampt. Bamboe neemt tot wel 70% meer vocht op dan katoen.
Bamboe kleding: Zijde zacht en fris UV-bescherming
Bamboe is van nature UV-beschermend en filtert 98% van de schadelijke UV-stralen.
Bamboe kleding: Zijde zacht en fris Hypoallergeen
Heb je een gevoelige huid of last van allergieën? Dan is bamboe ondergoed voor jou de ideale keuze.
Bamboe kleding: Zijde zacht en fris Perfect fit
De combinatie van elastaan en katoen met bamboe zorgt voor een extra sterke stof en een perfecte pasvorm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd