Bamboe shirts omdat jij toch ook graag lang fris blijft ?

BAMBOE SHIRTS ZIJN SUPER COMFORTABEL

Bamboe t shirts hebben een groot voordeel: ze blijven lang fris, heel lang. Uit eigen ervaring en op grond van feedback van onze klanten mogen we gerust stellen dat dit statement zeker wordt waargemaakt. Bamboe stof neemt vocht uitstekend op en daardoor heb je écht minder last van transpiratie. Houd je ook niet van nare luchtjes in je kleding? Dan is het misschien tijd dat je onder je kleding textiel van bamboe gaat dragen. Een bamboe shirt is licht en zacht, en voelt heerlijk comfortabel op je huid. Onder een blouse of een vest behoudt het zijn zijdezachte comfort, wat het t-shirt tevens een geschikte kandidaat maakt als onderlaag.

BAMBOE SHIRTS DAMES

 


Je vindt een mooie collectie bamboe T-shirts voor dames onder het eigen merk Cayboo. Deze bestaat uit een uitgebreide basic lijn van dunne comfortabele shirts in uni kleuren met raglanmouw en mooie halslijn. Deze dames t-shirts zijn licht getailleerd en uitermate geschikt voor allerlei gelegenheden. Vanwege de taillering raden we aan een maatje groter te nemen dan je normaliter gewend bent. Misschien niet altijd leuk voor dames, maar dat voorkomt teleurstellingen. Gebruik ze als top onder een vest of trui. De shirts lenen zich ook uitstekend voor vakantie of verblijf in warme landen en natuurlijk ook gewoon hier in Nederland als het warm is. Ze zijn luchtig en verkoelend.

Veel dames zijn zoals gezegd erg te spreken over de luchtigheid en ventilatie van deze bamboe shirts. Ten opzichte van katoen scoort bamboe vooral hogere punten op het gebied van zweet afname. Daarom worden bamboe shirts ook graag gebruikt tijdens het sporten. Naast de basic lijn zijn er ook bamboe shirts van het merk Zilch. Deze kennen een hoog draagcomfort en hebben een mooie vierkante halslijn. 

BAMBOE SHIRTS HEREN

De bamboe heren T-shirts van het eigen merk Cayboo zijn medium fit en verkrijgbaar in eigentijdse uni kleuren. Bamboe neemt het vocht goed op, reden waarom veel mannen graag bamboe shirts dragen. De shirts lenen zich prima als onderkleding, maar kunnen ook goed casual gedragen worden. Vanwege de goede vochtopname prefereren mannen ook bamboe shirts tijdens het sporten.

 

Eveneens van bamboe zijn de heren shirts van BambooBasics. Deze shirts kennen korte en lange mouwen en zijn slim fit. Daardoor uitstekend geschikt als ondergoed. Bamboe is zacht en comfortabel en voel je nauwelijks op de huid. Misschien is nu het moment om eens bamboe te gaan proberen. Bamboe heren t shirt kopen? Voor je het weet wil je niet meer anders.

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd