Geld verdienen met duurzame producten van CAYBOO ?

Bij Cayboo maken we graag nieuwe vrienden die ons helpen de duurzame boodschap te verspreiden. Hoe meer mensen bekend worden met onze producten, hoe leuker we dat vinden. Uiteraard omdat dit helpt bij de groei van ons bedrijf, maar ook omdat als steeds meer mensen kiezen voor duurzaam, we langzaam een stapje verder komen in een betere wereld. Dus heb je een blog, een youtube-kanaal, of presenteer je graag je boodschap op Instagram , Facebook of andere social media, dan kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen. Door onze producten te promoten kun jij iets verdienen, krijgen wij meer klanten, en maken we samen de wereld weer een beetje aangenamer. Hoe leuk is dat? 

We werken samen met het affiliate platform van TradeTracker, een professionele partij die adverteerders en publicisten bij elkaar brengt. Via een tracking van 30 dagen (middels cookies) wordt bijgehouden als een koper via jouw site in onze webwinkel terecht is gekomen en daar ook daadwerkelijk iets koopt. Over het totale aankoopbedrag van die order ontvang jij 10% commissie. Dit wordt uitgekeerd via TradeTracker, zij houden op transparante wijze de verkopen bij. 

Jij hoeft enkel onze producten te promoten. De afhandeling van de verkoop, de verzending, de eventuele retouren, de klantenservice, dat ligt allemaal in ónze handen. 

Via TradeTracker kun je rekenen op een datafeed, waar al onze producten zichtbaar zijn en die ook regelmatig wordt ververst. Zodat prijzen en beschrijvingen altijd up-to-date zijn. Via hen kun je ook aan banners komen, maar eventueel kunnen we ook nog eigen banners verstrekken. Je mag ons ook altijd mailen voor een WIN-actie. Soms is het leuk een product op die manier onder de aandacht te brengen, maar uiteraard willen we daar wel eerst van op de hoogte zijn en over overleggen.

Je kunt je bij TradeTracker aanmelden via deze link https://affiliate.tradetracker.com/signup/step1?loc=nl_NL&campaignID=35397&hash=ad1b2e2922235bc472f2047daa8e5e60
Na registratie wordt je automatisch gekoppeld aan onze campagne. 

We hopen op een fijne samenwerking. En mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd bellen (+31 858 771 596 tijdens winkelurenof mailen op info@cayboo.nl