Heerlijk zacht bamboe ondergoed, fris en maximaal comfort in het dragen

Je ziet het niet maar je voelt het wel : je ondergoed. Daarom wil je dat het comfortabel draagt en aanvoelt als een tweede huid. Bamboe ondergoed voor heren maakt deze beloftes waar. Bamboestof voelt zacht aan, alsof er een zijden laagje over heen zit. Het schuurt niet, kriebelt niet en je voelt het nauwelijks op je huid. Groot voordeel is dat de bamboe vezel holler is dan die van katoen. Daardoor wordt het vocht veel beter opgenomen en blijf je letterlijk langer fris. Fijn is ook dat nare geuren minder worden opgenomen en het ondergoed dus ook langer fris ruikt. Het gaat zeker niet zweten zoals bij polyester en nylon. 

Vanwege deze eigenschappen is bamboe ondergoed bezig aan een opmars. Niet voor niets vind je bamboe ondergoed ook al bij HEMA . En de reclames op TV liegen er inmiddels niet om. Bamboe ondergoed wordt door een steeds grotere groep klanten gewaardeerd. Bij Cayboo zijn we gespecialiseerd in duurzame stoffen en daar hoort bamboe zeker bij (zie ook onze special over duurzame kleding). Bij Cayboo vind je een uitgebreide collectie van het merk Bamboo Basics. Daarnaast verkopen we producten van Boody en Thought.                   

                                    Bamboe ondergoed heren                                     

Speciaal voor mannen: bamboe boxershorts. Een hoogwaardig alternatief voor katoen met als belangrijke extra: draagcomfort. Een boxershort van bamboe voelt heerlijk zacht aan, schuurt niet en zit als een tweede huid om je benen.

De bamboe shorts die je bij Cayboo kunt kopen zijn er in de maten S-M-L-XL en XXL. Ze zijn er in modieuze kleuren. De samenstelling is verschillend, soms 70% bamboe en 30% katoen, maar er zijn ook shorts van 95% bamboe verkrijgbaar. Voor een perfecte pasvorm zit er in alle boxershorts 5% elasthan, waardoor de pijpjes mooi aansluiten op de benen. Omdat niet iedere man gecharmeerd is van ondergoed met pijpjes, zijn er naast de boxershorts ook bamboe heup slips voor heren van het merk Boody. Deze zijn hoger opgesneden en hebben geen pijpjes.

De bamboe shirts sluiten mooi aan op het lijf en worden vaak gebruikt als ondershirt onder een hemd of trui. Sommige met v-hals, andere met ronde hals, lange of korte mouwen. Ook hier geldt een perfecte pasvorm en comfortabel in het dragen. 

Als je bamboe ondergoed nog nooit gedragen hebt is dit misschien het moment om het een keer uit te proberen. Grote kans dat je je aansluit bij de groeiende groep mannen en vrouwen die zeggen 'een keer bamboe en je wilt niet meer anders'. Laat je ons je ervaringen weten?

knop bamboe heren ondegoed