bamboe sokken heren

Zoek je sokken die heerlijk comfortabel zitten dan moet je zeker bamboe sokken proberen. De bamboe sokken zijn al jaren het best verkopende product bij Cayboo en dat is niet voor niks.

Bamboe sokken zijn heel prettig omdat bamboe goed ventileert. De bamboevezel is holler dan andere textielvezels en neemt om die reden het vocht goed op. Dit heeft tot gevolg dat je voeten langer fris blijven en ook minder snel gaan ruiken. Zweetvoeten komen dus veel minder snel voor bij sokken van bamboe. Je kunt met gemak je sokken een dagje langer aan, dus hoeven ze minder vaak in de was.

Sokken moet je niet voelen en moeten je voeten warm houden. Bamboe viscose heeft thermoregulerende eigenschappen. Je sokken voelen warm aan in de winter en koel in de zomer.  De sokken kennen bovendien vrijwel geen naadjes, dus geen irritatie als je loopt of rent.

Daarnaast zijn bamboe sokken heel geschikt voor mensen met gevoelige voeten door b.v. diabetes en huidaandoeningen.

Bamboe sokken dames     

bamboe sokken damesBij Cayboo kun je bamboe sokken voor dames kopen in diverse uitvoeringen: enkelsokken/sneakersokken, bamboe kniekousen, sokken, maillots. De sokken zijn vaak in hippe en eigentijdse prints, maar zeker ook in de effen basiskleuren. De collectie wisselt regelmatig.  Voor dames die extra ondersteuning voor de benen kunnen gebruiken, b.v. omdat ze lang staan of sporten, zijn er speciale compressiekousen van het merk Sockwell. De damessokken zijn er in de eenheidsmaat 37 – 42.


Bamboe sokken heren

 
bamboe sokken heren

Ook de bamboe sokken voor heren kennen vele uitvoeringen. Voor heren zijn er bamboe sneakersokken en gewone sokken. Er zijn hippe gestreepte prints en eigentijdse felle kleuren. Maar ook de unikleuren ontbreken niet in de collectie bamboe sokken voor heren. De Sockwell compressiekousen zijn er ook in uitvoeringen voor heren, voor mannen die b.v. op hun werk veel staan of lopen.

De heren sokken zijn er doorgaans in 2 maat eenheden:
van 39 - 44 en van 45 - 49. Bij sommige sokken is er sprake van een tussenmaat 41 - 46. Dit laatste geldt voor de bamboe sokken van Bamboobasics.


Bamboe sokken kind

bamboe sokken kind

Cayboo heeft sinds kort ook een collectie bamboe sokken voor kinderen. Veel kinderen zijn gevoelig voor naadjes en kriebelsokken. Bamboe sokken voor kinderen zijn zacht, kriebelen niet en zijn vrijwel naadloos. Kinderen worden hier blij van en vinden ze heerlijk. De sokken zijn er in vrolijke basiskleuren en zijn verkrijgbaar in de maten 23-26, 27-30, 31-34 en 35-38.