Bamboe t shirts hebben een groot voordeel: ze blijven lang fris. Bamboe stof neemt vocht uitstekend op en daardoor heb je echt minder last van transpiratie. Houd je ook niet van nare luchtjes in je kleding? Dan is het misschien tijd dat je onder je kleding textiel van bamboe gaat dragen. Een bamboe shirt is licht en zacht, en voelt heerlijk comfortabel op je huid. Onder een blouse of een vest behoudt het zijn zijdezachte comfort, wat het t-shirt een geschikte kandidaat maakt als onderlaag.

 

bamboe-shirts-dames-cayboo
Bamboe shirts dames
Je vindt een uitgebreide collectie bamboe T-shirts voor dames onder het eigen merk Cayboo. Deze bestaat uit een uitgebreide basic lijn van dunne comfortabele shirts in uni kleuren met raglanmouw en mooie halslijn. Deze dames t-shirts zijn licht getailleerd en uitermate geschikt voor allerlei gelegenheden. Gebruik ze als top onder een vest of trui. De shirts lenen zich ook uitstekend voor een verblijf in mediterrane gebieden, en gewoon hier in Nederland als het warm is. Klanten zijn vooral te spreken voor de luchtigheid en ventilatie van deze bamboe shirts en zijn van mening dat ze vooral ook hogere punten scoren dan katoen op het gebied van zweet reductie. Daarom worden bamboe shirts ook graag gebruikt tijdens het sporten.


Naast de basic lijn zijn er ook bamboe shirts van het merk Zilch. Deze kennen een hoog draagcomfort en hebben een mooie vierkantige halslijn.

 

bamboe-shirts-heren-cayboo
Bamboe shirts heren
De bamboe heren shirts van het eigen merk Cayboo zijn medium fit en verkrijgbaar in eigentijdse uni kleuren. Bamboe neemt het vocht goed op, reden waarom veel mannen graag bamboe shirts dragen. De shirts lenen zich prima als onderkleding, maar kunnen ook goed casual gedragen worden. Vanwege de goede vochtopname prefereren mannen ook bamboe shirts tijdens het sporten.

 

Eveneens van bamboe zijn de heren shirts van BambooBasics. Deze shirts kennen korte en lange mouwen en zijn slim fit. Daardoor uitstekend geschikt als ondergoed. Bamboe is zacht en comfortabel en voel je nauwelijks op de huid. Misschien is nu het moment om eens bamboe te gaan proberen.

Bamboe heren t shirt kopen? Voor je het weet wil je niet meer anders.